Dissemination

INCEPTION EVENT, OCT 8th 2020, 8:00 AM EST, 1:00 PM GMT, 2:00 PM CET

 

2:00-2:20   Welcome and Presentation of Partners and Members of the Advisory Board 

2:20-2:35   Harriet Harriss (Royal College of Art): Introduction (15 min)

10 minutes questions

2:45-2:55      Dag Boutsen (KU Leuven) and Michela Barosio (Politecnico di Torino): Aims and Dissemination (10 min) 

2:55-3:00      Carla Sentieri Omarrementeria (Universitat Politècnica de València): Bibliography (5 min)

10 minutes questions

3:10-3:20      Mia Roth Cerina (Sveučilište U Zagrebu): Launch of the Website (10 min)

3:20-3:40     Johan De Walsche (Universiteit Antwerpen) and Haydée De Loof (Universiteit Antwerpen): Launch of the Survey (20 min)

10 min break 

3:50-4:25      Discussion (30 min)

4:25-4:30     Harriet Harriss (Royal College of Art): Final Remarks (5 min)